3pigerflet
FÅ RABAT PÅ UDVEKSLING
FÅ RABAT PÅ UDVEKSLING

FÅ RABAT PÅ UDVEKSLING

Drømmer jeres søn eller datter om at komme på udveksling? Hos vores to søsterorganisationer, Momento Education og GO! High School, kan den drøm gå i opfyldelse!

Vi giver god rabat hos begge organisationer, hvis I vælger selv at blive værtsfamilie med GO! Study Scandinavia. Rabatten afhænger af, hvor lang tid I vælger at være værtsfamilie.

At være værtsfamilie er en skøn måde at opleve den anden side af udveksling, for som værtsfamilie møder I en ny kultur og knytter bånd med jeres elev. Hvis jeres barn drømmer om at komme på High School i udlandet, kan I altså som værtsfamilie få indblik i, hvordan det er for en elev at være afsted på udveksling.

high school udveksling

Vores elever kommer til Danmark i enten august eller januar. Vælg selv, hvor lang tid I vil være værtsfamilie:

5.000 kr. i rabat for at være værtsfamilie i 10 måneder

2.500 kr. i rabat for at være værtsfamilie i 5 eller 3 måneder

Rabatten udbetales, efter eleven er rejst hjem. Udover denne rabat vil I, som alle vores værtsfamilier, også modtage et værtsfamilietilskud på 1.500 kr pr. måned, som udbetales halvårligt.

Læs meget mere om high school i udlandet med Momento Education og GO! High School nedenunder.

TAG PÅ UDVEKSLING MED:

high school udveksling

Momento er med deres kæmpe netværk i USA, Canada, Australien og New Zealand specialister i såkaldte Premium programmer, hvor man selv kan vælge sin skole/skoledistrikt. OBS! Disse programmer er også yderst velegnede til atleter, som vil kunne dyrke deres sport, imens de er på udveksling, eller andre elever med særlige interesser. 

high school udveksling

GO! High School er eksperter i det klassiske USA High School program. Her har vi samlet et hold, som du ikke finder stærkere nogen steder, når det kommer til erfaring med og viden om High School i USA. Vælg mellem USA Classic og USA Classic PLUS programmerne, som begge tilmed udbydes til en rigtig fornuftig pris.

KONTAKT OS