About us
MØD VORES TEAM
MØD VORES TEAM

ERFAREN ORGANISATION MED STÆRKE VÆRDIER

GO! Study Scandinavia er en 100% danskejet organisation, hvis hovedformål er at facilitere udvekslingsophold for de udenlandske elever, som kommer til Danmark for at gå i skole og for at bo hos danske værtsfamilier, samt ikke mindst at gøre vores yderste for at opholdet vil skabe gode oplevelser hos såvel elev som værtsfamilie. 

GO! Study Scandinavia er søsterselskab til Momento Education, som leverer en række programmer af høj kvalitet til danske elever, som ønsker at rejse et ophold i udlandet.

På “udvekslingssprog” siger vi, at Momento arbejder med Outbound, altså elever som rejser ud, og i  GO! Study Scandinavia arbejder vi med Inbound, altså elever som kommer hertil. 

Medarbejderne hos både Momento og GO! Study Scandinavia har mange års erfaring med international uddannelse, og vi har altid fokus rettet mod at servicere vores studerende og værtsfamilier bedst muligt.

Hele organisationen er båret af stærke værdier om kvalitet i alt, hvad vi foretager os. Dette gælder i høj grad også vores valg af samarbejds-partnere i ind og udlandet, som vi stiller store krav til ift. kvalitet og etik. 

Og til sidst, hvis du er i tvivl om noget, så spørg! Vi er en meget åben, ærlig og transparent organisation, og du vil kunne få svar på stort set alt 🙂

  Vi glæder os til at møde dig!  

VIL DU ARBEJDE MED VÆRTSFAMILIER OG INTERNATIONAL UDVEKSLING?

Er du interesseret i at være værtsfamilie eller arbejde med international udveksling? Vi søger altid gode folk, som har lyst til at arbejde som lokale koordinatorer for vores elever rundt omkring i Danmark.

Kontakt os for at få mere information og hør, hvorfor vi elsker at arbejde med international udveksling!

VORES TEAM

Rikke Olsen

Nordic Manager

bliv værtsfamilie

Rikke Olsen

Nordic Manager

Jeg er uddannet lærer med efteruddannelse i konflikthåndtering og mægling, og jeg har siden 2005 arbejdet med udveksling. Jeg elsker at arbejde med udveksling, fordi det er så varieret, og der er hele tiden noget at lære om andre kulturer og forskellige situationer, som skal løses.

Jeg er særligt interesseret i at opbygge et stærkt inboundprogram i Danmark, der tager varmt hånd om elever og værtsfamilier, og hvor vi kan løse de udfordringer der ofte opstår på et udvekslingshold på en konstruktiv måde med respekt for alle parter.

Jeg oplever at udveksling har et kæmpe læringspotentiale både som forælder, elev, værtsfamilie eller medarbejder. Det giver så meget træning i at kommunikere klart og i at prøve forstå hinanden på trods af de forskelle og misforståelser, som der naturligt er, når man arbejder sammen på tværs af sprog og kulturer. 

 

Jacob Hansen

Founder/manager

bliv værtsfamilie

Jacob Hansen

Founder/manager

Jeg har arbejdet med med international uddannelse og udveksling siden 2004, som chef for afdelinger i andre organisationer i Danmark såvel som i Tyskland. Jeg er oprindeligt uddannet Cand. Comm. og har tidligere arbejdet i mediebranchen, men det var efter nogle års arbejde med socialt udsatte unge, at jeg begyndte at interessere mig for uddannelse til unge, herunder muligheden for at uddanne sig i udlandet. Pludselig opstod muligheden for at arbejde i dette spændende felt, og jeg har ikke set mig tilbage siden.

Det driver mig at arbejde med noget som giver mening.  Jeg tror på, at udveksling mellem forskellige kulturer er med til at gøre verden til et lidt bedre sted, samtidig med at det giver de unge en fantastisk oplevelse og ballast, som de tager med sig hele livet.

Det betyder også meget for mig, at vi sideløbende med arbejdet med at hjælpe priviligerede nordiske elever med at uddanne sig ude omkring i verden, så kan vi bruge nogle af vores ressourcer på at hjælpe dem, som ingenting har. Særligt projektet DinNødhjælp ligger mit hjerte nært. Jeg har selv boet i Afrika som barn og rejst der flere gange siden.

Chanda Hansen

Inbound Student Coordinator

Mobile

 

 

Chanda Hansen

Inbound Student Coordinator

VORES SØSTERORGANISATIONER

high school udveksling

Momento er med deres kæmpe netværk i USA, Canada, Australien og New Zealand specialister i såkaldte Premium programmer, hvor man selv kan vælge sin skole/skoledistrikt. OBS! Disse programmer er også yderst velegnede til atleter, som vil kunne dyrke deres sport, imens de er på udveksling, eller andre elever med særlige interesser. 

high school udveksling

GO! High School er eksperter i det klassiske USA High School program. Her har vi samlet et hold, som du ikke finder stærkere nogen steder, når det kommer til erfaring med og viden om High School i USA. Vælg mellem USA Classic og USA Classic PLUS programmerne, som begge tilmed udbydes til en rigtig fornuftig pris.

KONTAKT OS