About us
MØD VORES TEAM
MØD VORES TEAM

ERFAREN ORGANISATION MED STÆRKE VÆRDIER

GO! Study Scandinavia er en 100% danskejet organisation, hvis hovedformål er at facilitere udvekslingsophold for de udenlandske elever, som kommer til Danmark for at gå i skole og for at bo hos danske værtsfamilier, samt ikke mindst at gøre vores yderste for at opholdet vil skabe gode oplevelser hos såvel elev som værtsfamilie. 

GO! Study Scandinavia er søsterselskab til Momento Education, som leverer en række programmer af høj kvalitet til danske elever, som ønsker at rejse et ophold i udlandet.

På “udvekslingssprog” siger vi, at Momento arbejder med Outbound, altså elever som rejser ud, og i  GO! Study Scandinavia arbejder vi med Inbound, altså elever som kommer hertil. 

Medarbejderne hos både Momento og GO! Study Scandinavia har mange års erfaring med international uddannelse, og vi har altid fokus rettet mod at servicere vores studerende og værtsfamilier bedst muligt.

Hele organisationen er båret af stærke værdier om kvalitet i alt, hvad vi foretager os. Dette gælder i høj grad også vores valg af samarbejds-partnere i ind og udlandet, som vi stiller store krav til ift. kvalitet og etik. 

Og til sidst, hvis du er i tvivl om noget, så spørg! Vi er en meget åben, ærlig og transparent organisation, og du vil kunne få svar på stort set alt 🙂

  Vi glæder os til at møde dig!  

VIL DU ARBEJDE MED VÆRTSFAMILIER OG INTERNATIONAL UDVEKSLING?

Lokale koordinatorer søges! Er du interesseret arbejde med international udveksling? Vi søger gode folk, som har lyst til at arbejde som lokale koordinatorer for vores elever rundt omkring i Danmark. Læs stillingsopslaget her.

Kontakt os for at få mere information og hør, hvorfor vi elsker at arbejde med international udveksling!

VORES TEAM

Rikke Olsen

Senior Support Coordinator
Rikke billede

Rikke Olsen

Senior Support Coordinator

Jeg er uddannet lærer med efteruddannelse i konflikthåndtering og mægling, og jeg har siden 2005 arbejdet med udveksling. Jeg elsker at arbejde med udveksling, fordi det er så varieret, og der er hele tiden noget at lære om andre kulturer og forskellige situationer, som skal løses.

Jeg er særligt interesseret i at opbygge et stærkt inboundprogram i Danmark, der tager varmt hånd om elever og værtsfamilier, og hvor vi kan løse de udfordringer der ofte opstår på et udvekslingshold på en konstruktiv måde med respekt for alle parter.

Jeg oplever at udveksling har et kæmpe læringspotentiale både som forælder, elev, værtsfamilie eller medarbejder. Det giver så meget træning i at kommunikere klart og i at prøve forstå hinanden på trods af de forskelle og misforståelser, som der naturligt er, når man arbejder sammen på tværs af sprog og kulturer. 

 

Frida Andersen

Marketing & Student Coordinator
Frida Andersen

Frida Andersen

Marketing & Student Coordinator

Jeg er relativt ny i udvekslingsbranchen, men har altid fundet andre kulturer og sprog interessante. Dette har ledt til en del længere rejser i både Sydamerika og Østafrika. Derudover har jeg har selv studeret i både Argentina og Mexico, hvilket er nogle af de perioder i mit liv, jeg ser tilbage på som de allermest oplevelses- og lærerige. Derfor er det meget motiverende, at jeg i det daglige medvirker til, at andre unge kan komme ud i verden og få en lignende oplevelse.

 

Som Marketing & Student Coordinator arbejder jeg både med behandling af elevernes ansøgninger samt markedsføring og kommunikation med henblik på at finde dem værtsfamilier i Danmark, Sverige og Norge.

Martine Mamen

General Manager 
Martine

Martine Mamen

General Manager 

I 11 år har jeg været så heldig at arbejde med studerende og familier på vej ud i verden, og det er en helt unik rejse at være med på sidelinjen på. Der er ikke noget bedre end at få lov til at opmuntre, forberede, berolige og hjælpe eleverne gennem dette store skridt mod at blive verdensborgere.

Jeg har selv haft mulighed for at læse i både USA og Mexico. Man lærer virkelig folket, kulturen, normerne og sproget at kende. Det er minder og oplevelser, jeg vil bære med mig resten af mit liv. Udveksling giver dig mulighed for at bygge relationer, skabe familiebånd, bygge broer på tværs af kultur og religion, og du udvikler dig på din egen måde.

Jeg er fra Norge, men de seneste år har jeg været så heldig også at arbejde med det danske marked, og nu hvor jeg selv bor i Danmark, ser jeg frem til at fortsætte arbejdet med studerende fra hele Skandinavien.

Der var aldrig nogen tvivl – det var det, jeg skulle gøre. Jeg brænder virkelig for at give eleverne de muligheder og oplevelser, jeg selv havde.

Jacob Hansen

Founder & Manager
Jacob

Jacob Hansen

Founder & Manager

Jeg har arbejdet med med international uddannelse og udveksling siden 2004, som chef for afdelinger i andre organisationer i Danmark såvel som i Tyskland. Jeg er oprindeligt uddannet Cand. Comm. og har tidligere arbejdet i mediebranchen, men det var efter nogle års arbejde med socialt udsatte unge, at jeg begyndte at interessere mig for uddannelse til unge, herunder muligheden for at uddanne sig i udlandet. Pludselig opstod muligheden for at arbejde i dette spændende felt, og jeg har ikke set mig tilbage siden.

Det driver mig at arbejde med noget som giver mening.  Jeg tror på, at udveksling mellem forskellige kulturer er med til at gøre verden til et lidt bedre sted, samtidig med at det giver de unge en fantastisk oplevelse og ballast, som de tager med sig hele livet.

Det betyder også meget for mig, at vi sideløbende med arbejdet med at hjælpe privilligerede nordiske elever med at uddanne sig ude omkring i verden, så kan vi bruge nogle af vores ressourcer på at hjælpe dem, som ingenting har. Særligt projektet DinNødhjælp ligger mit hjerte nært. Jeg har selv boet i Afrika som barn og rejst der flere gange siden.

VORES SØSTERORGANISATIONER

high school udveksling

Momento er med deres kæmpe netværk i USA, Canada, Australien og New Zealand specialister i såkaldte Premium programmer, hvor man selv kan vælge sin skole/skoledistrikt. OBS! Disse programmer er også yderst velegnede til atleter, som vil kunne dyrke deres sport, imens de er på udveksling, eller andre elever med særlige interesser. 

high school udveksling

GO! High School er eksperter i det klassiske USA High School program. Her har vi samlet et hold, som du ikke finder stærkere nogen steder, når det kommer til erfaring med og viden om High School i USA. Vælg mellem USA Classic og USA Classic PLUS programmerne, som begge tilmed udbydes til en rigtig fornuftig pris.

KONTAKT OS