Bli Vertsfamilie web (2)
BLIV VÆRTSFAMILIE

- bring another culture into your home

BLIV VÆRTSFAMILIE

BLIV VÆRTSFAMILIE MED GO! STUDY SCANDINAVIA!

FAMILIER I ALLE STØRRELSER KAN BLIVE VÆRTSFAMILIE

FÅ EN NY VEN FRA ET ANDET LAND og skab stærke bånd på tværs af grænser

ÅBN DIT HJEM OG LÆR EN NY KULTUR AT KENDE

"Med Elisa har jeg fået en løbemakker, der synes, at det er hyggeligt at komme med på en tur gennem skoven og ud over markerne. Det giver anledning til gode snakke om, hvordan hun oplever ungdomslivet i Danmark og styrker de familiære bånd i mellem os." - En glad værtsmor

bliv værtsfamilie

elever fra hele verden søger værtsfamilier

Hos GO! Study Scandinavia kan I blive værtsfamilie for udvekslingselever fra blandt andet Italien, Tyskland, USA, Mexico, Thailand og Japan.

Elevernes ophold varer i enten 3, 5 eller 10 måneder. De kommer til at gå på en helt almindelig dansk folkeskole eller gymnasium, og de bor hos helt almindelige danske værtsfamilier.

Eleverne har valgt at tage på udveksling til netop Danmark, fordi de glæder sig til at opleve vores fantastiske hygge-kultur, spise rugbrød og lakrids og alle de andre ting, der gør vores lille land unikt. For os virker det måske bare som hverdag at cykle på arbejde, men for andre kan det være utroligt eksotisk!

Hvert eneste år er der elever rundt omkring i verden, som drømmer om at komme på udveksling i Danmark, præcis ligesom der er elever fra Danmark, der vil ud og opleve USA, Australien, Canada eller andre interessante lande. For mange udlændinge er Danmark en super spændende og attraktiv destination!

Læs mere nedenunder og kontakt os for en uforpligtende snak om det at være værtsfamilie.

NYHED!

Hør vores udvekslingselever fortælle om at være i Danmark:

bliv værtsfamilie

HAR DU OG DIN FAMILIE LYST TIL AT VÆRE VÆRTSFAMILIE FOR EN KORTERE PERIODE?

 
Vi søger også såkaldte velkomstfamilier, der kan modtage elever i op til tre måneder, imens vi leder efter en permanent værtsfamilie i samme område. Interesseret? Så kontakt os gerne! 

VÆRTSFAMILIE-HIGHLIGHTS

VÆRTSFAMILIEN VÆLGER SELV UDVEKSLINGSELEVEN

I bestemmer selv, hvem I vil være værtsfamilie for. Vi får elever fra mange forskellige lande og kulturer, som I kan møde ved at trykke på ikonet til venstre.

FORBEREDELSE

Vi sørger for, at I får de bedste redskaber med i bagagen:
- Godkendelsesprocess hvor vi blandt andet besøger jer i jeres hjem
- Information og vejledning før eleven ankommer
- Et personligt ankomstmøde når eleven er ankommet
- En solid værtsfamiliehåndbog
- Opfølgning og vejledning fra en lokal kontaktperson under hele opholdet

Tilskud

At være frivillig værtsfamilie er ikke noget, man bliver betalt for, men hos GO! Study Scandinavia vil man modtage et tilskud på 1500 kroner om måneden som kompensation for de øgede udgifter, der er forbundet ved at have en ekstra person boende. Tilskuddet vil blive overført to gange årligt.

TRANSPORT, SKOLEPLADS OG KONTAKTPERSON

Det er GO! Study Scandinavia, der står for at arrangere elevens flybilletter, skoleplads og lokale kontaktperson i jeres område. Hvis det mod forventning bliver nødvendigt at finde en ny værtsfamilie til eleven i løbet af opholdet, er det også GO! Study Scandinavia, der sørger for det. Alt I skal er at have hus- og hjerterum!

"Det har været en helt utrolig oplevelse, som har givet os et nyt familiemedlem som efter en uge allerede savnes enormt." - Jytte, værtsmor

bliv værtsfamilie

VARIGHED

I kan selv vælge, om I vil være værtsfamilie i 3, 5 eller 10 måneder.

FÅ RABAT PÅ UDVEKSLINGOPHOLD

Hvis I selv har en søn eller datter, der drømmer om at komme på udveksling i udlandet, kan I få op til 5.000 kr. i rabat, hvis I selv er værtsfamilie! Kom for eksempel på High School i USA, Canada, Europa, Australien eller New Zealand med vores søsterorganisationer Momento Education og GO! High School.

"Jeg glemmer aldrig kinesiske Sa Sa's umiddelbare begejstring for sol med blå himmel, en stjerneklar nat og de første snefnug. Han var opvokset i Shanghai og kendte primært himlen og naturen som en grå masse over skyskraberne." 
- En tidligere værtsmor

VORES ELEVER

Har I lyst til at lære vores dejlige elever bedre at kende? Læs alle elevernes profiler, se deres videohilsner og kontakt GO! Study Scandinavia for at høre meget mere. Sammen finder vi det perfekte match!

KONTAKT OS