Vores elever
VORES ELEVER
VORES ELEVER

ELEVER DER MANGLER VÆRTSFAMILIE

IKER, 15 ÅR, MEXICO

Flag_of_Mexico.svg
Iker Mexico

BAGGRUND: Iker bor i Mexico med sine forældre, to brødre og to hunde.

TYPE: Iker er en venlig, positiv, rolig og sjov dreng, der er god til at få folk til at smile.

INTERESSER: Iker elsker simpelthen bare naturen. Han kan lide at vandre og cykle ture og opleve naturen. Derudover er han glad for at lytte til musik, se film, spille brætspil, shoppe, lave mad, danse og hænge ud med sine venner og familie. 

MOTIVATION: Iker har valgt at tage på udveksling for at opleve et nyt skolesystem, få nye venner og bo hos en værtsfamilie, og han glæder sig meget til at lære om en ny kultur.

ANDET: Iker har valgt vores skandinaviske program, hvilket betyder, at han er åben overfor at blive placeret i både Norge, Sverige og Danmark.

Iker er allergisk overfor kat.

ANKOMST: Iker ankommer til august 2024 og skal være her i 10 måneder.

LUCIANO, 16 ÅR, MEXICO

Flag_of_Mexico.svg
Luciano søger værtsfamilie

BAGGRUND: Luciano bor sammen med sin mor i en by uden for Leon, mens hans far bor og arbejder i Texas, USA.

TYPE: Han beskrives som en selvstændig, ansvarlig og målrettet person. Han har tre hunde hjemme, som han har reddet fra gaden, som han tager sig af.

INTERESSER: Han har tidligere spillet basketball på eliteplan, men vil gerne spille på et lavere plan, mens han er i Danmark. Han er også glad for at træne i fitness, gå i biografen, spille videospil og lave mad. I fremtiden vil han gerne være psykiater. Hans yndlingsfag i skolen er samfundsfag, biologi og engelsk.

MOTIVATION: Han glæder sig til at møde nye mennesker, opleve en ny hverdag og en ny kultur.

ANDET: Luciano har valgt vores skandinaviske program, hvilket betyder, at han er åben overfor at blive placeret i både Norge, Sverige og Danmark.

ANKOMST: Han ankommer til august 2024 og skal være her i 10 måneder. Vi har en velkomstfamilie til Luciano, men mangler en permanent værtsfamilie til resten af hans ophold fra september eller oktober 2024.

JORGE, 16 ÅR, MEXICO

Flag_of_Mexico.svg
Jorge søger værtsfamilie

BAGGRUND: Jorge bor i Mexico med sine forældre, to søstre og familiens mange kæledyr, som består af fem katte og to hunde.

TYPE: Jorge er en sød og rolig fyr, der kan virke lidt seriøs ved første møde, men som blot er genert.

INTERESSER: Han har mange hobbies, men den største er amerikansk fodbold, som han har gået til i mange år. Han nyder at hænge ud med sine venner fra både skolen og amerikansk fodbold. Han spiller også basketball og bordtennis, er glad for udendørs aktiviteter som vandreture, men også for at se film og serier. Derudover er han interesseret i biler og Formel 1. Han er generelt nysgerrig på at prøve nye sportsgrene, og han nævner blandt andet hockey, skiløb og boksning, som noget, han gerne vil prøve.

MOTIVATION: Jorge er interesseret i at opleve vores anderledes natur, sprog og kultur. Hans søster har været på udveksling, som vækkede hans nysgerrighed ift. selv at komme afsted.

ANDET: Jorge har valgt vores skandinaviske program, hvilket betyder, at han er åben overfor at blive placeret i både Norge, Sverige og Danmark.

ANKOMST: Jorge ankommer til august 2024 og skal være her i 10 måneder.

CAMILLA, 17 ÅR, ITALIEN

Italien
Camilla Italien

BAGGRUND: Camilla bor i Italien med sine forældre og storesøster på 19 år.

TYPE: Hun beskrives som en klog, sjov og rolig pige af venner og familie. Hun er selektiv i sine venskaber – hun har få men meget tætte venner.

INTERESSER: Hun er vild med musik, lytter til mange forskellige genrer og nyder at finde ny musik hun kan høre. Om sommeren går hun til så mange koncerter, som hendes forældre giver hende lov til. Ligesom musik, elsker hun film, og finder ofte nye film og instruktører at se, og hun tager i biografen, så ofte som muligt. For tiden går hun ikke til sport – hun har spillet volley i mange år men stoppede, da hun synes det blev for konkurrencepræget. Om vinteren kan hun godt lide at stå på skøjter med sine venner, og om sommeren spiller de beach volley i parken.

MOTIVATION: Hun glæder sig til at opleve en anderlede hverdag end hun er vant til i en ny kultur og nyt land.

ANDET: Hun vil gerne besøge forskellige steder i Danmark under sit ophold.

ANKOMST: Camilla ankommer til august 2024 og skal være her i 5 måneder.

ELEVER DER ANKOMMER I JANUAR 2025:

ADELE, 16 ÅR, ITALIEN

Italien
Adele søger værtsfamilie

BAGGRUND: Adele bor i Italien med sin mor, far og lillebror. Hun er halv brite på sin fars side.

TYPE: Adele er en venlig, åben, nysgerrig og respektfuld pige.

INTERESSER: Hun er glad for musik, og spiller selv klaver i et orkester. Hun er stor fan af Taylor Swift, og glæder sig til hendes koncert I Juli, hvor hun har fået billetter. Hun bruger en del tid med sine venner, hvor de går ture i byen, hænger ud i en park, spiser is og snakker. Hun er vild med fotografi og hiver ofte kameraet frem, når hun har chancen. Derudover er hun glad for at læse, gå ture og tage i fitness.

MOTIVATION: Adele besøgte Danmark i 2018 og blev vild med vores smukke landskaber, kultur og innovation.  

ANDET: Adele er vegetar.

ANKOMST: Adele ankommer til januar 2025 og skal være her i 5 måneder.

FLERE ELEVER PÅ VEJ

Kan I ikke finde den profil, I søger? Fortvivl ikke! Vi har ofte flere elever end dem, I ser her på siden, og vi modtager løbende ansøgninger fra nye elever.

Lad os tage en snak om jeres ønsker, og så kontakter vi jer med en profil, der passer netop jer.

Hvis I finder en elev, som I gerne vil høre mere om, så kontakt os, så kan vi sende mere information om eleven.

HAR DU OG DIN FAMILIE LYST TIL AT VÆRE VÆRTSFAMILIE FOR EN KORTERE PERIODE?

 
Vi søger værtsfamilier, som kan modtage elever i op til tre måneder, imens vi søger en fast værtsfamilie i samme område. Interesseret? Så kontakt os gerne! 

KONTAKT OS