About us
MØT VÅRT TEAM
MØT VÅRT TEAM

ERFAREN ORGANISASJON
MED STERKE VERDIER

GO! Study Scandinavia er en liten skandinavisk organisasjon med mange års erfaring. Vi har som hovedmål å tilrettelegge for utvekslingsprogram for utenlandske elever som ønsker å få oppleve norsk kultur og språk hos en godkjent vertsfamilie. Vårt mål er å gjøre vårt ytterste for at oppholdet vil skape gode opplevelser hos elev og hos vertsfamilien. 

GO! Study Scandinavia er søsterselskap til GO! High School Education, som tilbyr forskjellige utvekslingsprogrammer av høy kvalitet til elever som ønsker å reise på utveksling til et annet land. På utveksling språket sier vi at GO! High School jobber med outbound programmene, de elevene som reiser ut av Norge, og i GO! Study Scandinavia jobber vi med inbound, de elevene som reiser til Norge. 

 

Vår avdeling i Norge er en selvstendig norsk organisasjon, som er knyttet til vårt hovedkontor i København. Jacob Hansen som startet organisasjonen i 2014 har jobbet med utveksling siden 2004. Alle våre medarbeidere hos både GO! High School og GO! Study Scandinavia har mange års erfaring med internasjonal utdannelse, og vi har alltid høyt servicenivå for våre utvekslingselever og våre vertsfamilier.  

Vi har en verdibasert bedriftskultur hvor vi hele tiden jobber mot å levere høy kvalitet i alle våre beslutninger. Dette gjelder i høy grad våre valg av samarbeidspartnere i utlandet, som vi stiller store krav til i forhold til kvalitet og etikk.

Til sist ønsker vi å fortelle deg at hvis du har noen spørsmål til oss, så er det bare å ta kontakt med oss. Vi er en våpen, ærlig og transparent organisasjon, og du vil kunne få svar på stort sett alt.  La vår lange erfaring i utviklingsbransjen hjelpe deg med å føle deg trygg på at du har valgt å jobbe med oss.

VIL DU JOBBE MED VERTSFAMILIER OG INTERNASJONAL UTVEKSLING?

Er du interessert i å bli vertsfamilie eller jobbe med internasjonal utveksling? Vi søker alltid gode folk, som har lyst til at jobbe som lokale kontaktpersoner for våre elever rundt omkring i Norge. Du vil være kontaktperson for både elev og vertsfamilien og følge de gjennom hele programmets varighet på 5 eller 10 måneder.

Kontakt oss for mer informasjon om hvorfor vi elsker å jobbe med og internasjonal utveksling og det å være vertsfamilie! 

Lyst til å vite mer ?

MØT HANNA SOFIA - INBOUND & VERTSFAMILIE MANAGER

Som Inbound Manager i GO! Study Scandinavia avdeling Norge, så er det mitt ansvar å skape trygge og profesjonelle rammer for alle parter, som er involvert i utvekslingsåret; utvekslingselever, vertsfamilier, vertsskoler, samarbeidspartnere i utlandet og elevenes foreldre. Det gjøres ved en grundig elev- og vertsfamilie screening før partene matches med hverandre, og ved tett oppfølgning gjennom året, for å se til at alle parter har et fint år sammen.

Jeg har jobbet i utvekslingsbransjen siden 2012, og har igjennom min jobb også vært vertsfamilie for 5 utvekslingsstudenter. Vår familie har hatt elever fra både Tyskland, Australia, Brasil og Thailand. Jeg har alltid hatt en stor interesse for andre kulturer, språk og mennesker. Gjennom opplevelsen av å få delt mitt hjem og mine tradisjoner med utvekslingsstudentene har jeg fått muligheten til  å bli bedre kjent med land og kulturer jeg tidligere ikke kjente til. Vi har etter oppholdene både hatt besøk av utvekslingsstudentene som etter noen år har tatt med familien sin “hjem” til Norge og også kommet “hjem” når vi fikk barn for å møte sine “vertssøsken”. Det er hjertevarmende å kunne opprette livslange forhold til nye mennesker og kunne få hjelpe de med å oppleve Norge fra sin beste side. 

Å jobbe med utveksling er en livsstil hvor man ønsker og håper på å kunne bringe kulturer tettere sammen. Jeg tror på det å kunne skape en bedre verden gjennom hjerterom og smil, i hvert fall nå hvor verden og grensene har blitt lengre borte. Nå mer enn noen gang trenger vi å samles, skape og dele gode erfaringer med hverandre. 

Vil du vite mer om hvordan du også kan oppleve å bli vertsfamilie? Send meg en mail på hanna@goscandinavia.org

MØT VÅRT SCANDINAVIA TEAM

Rikke 

Nordic Manager

bliv værtsfamilie

Rikke 

Nordic Manager

Jeg er utdannet lærer med videreutdanning i konflikthåndtering og mekling. Jeg har jobbet i utveksling siden 2005 og elsker det fordi det er variert, det er alltid noe å lære om andre kulturer og ulike situasjoner å løse.

Jeg er spesielt interessert i å bygge et innkommende program i Danmark som tar varmt vare på studenter og vertsfamilier og hvor vi kan løse utfordringer som ofte oppstår i et utvekslingsteam på en konstruktiv måte med respekt for alle parter.

Utveksling har et enormt læringspotensial som forelder, student, vertsfamilie eller ansatte. Det gir så mye øvelse i å kommunisere tydelig og prøve å forstå hverandre til tross for forskjeller og misforståelser som naturlig oppstår når man jobber sammen på tvers av språk og kulturer.

Jacob

Founder/manager

bliv værtsfamilie

Jacob 

Founder/manager

Jeg har jobbet med internasjonal utdanning og internasjonal utveksling siden 2004. Jeg begynte som avdelingsleder i andre organisasjoner i Danmark og Tyskland.

Jeg har opprinnelig en Cand.Comm. og har tidligere jobbet i mediebransjen, men det var etter noen år med arbeid med sosialt utsatt ungdom at jeg ble interessert i utdanning for ungdom, inkludert muligheten til å studere i utlandet. Plutselig dukket det opp en mulighet til å jobbe i dette spennende feltet, og jeg har ikke sett meg tilbake siden.

Det driver meg til å jobbe med noe meningsfullt. Jeg tror at utveksling mellom ulike kulturer bidrar til å gjøre verden til et litt bedre sted, samtidig som unge får en fantastisk opplevelse og ballast som de kan ta med seg gjennom hele livet.

Mikael

Inbound Manager – Sverige 

Enlight27

Mikael 

Inbound Manager – Sverige

Som inbound manager for GO! Studer Skandinavias Sverige-avdeling, så det er mitt ansvar å skape trygge og profesjonelle rammer for alle involverte i utvekslingsåret. Dette gjelder utvekslingsstudenter, vertsfamilier, vertsskoler, samarbeidspartnere i utlandet og elevens foreldre.

Det er alltid en nøye screening av studenter og vertsfamilier før de matches med hverandre. Det er også en tett oppfølging i løpet av året for å sikre at eleven og familien får et godt år sammen.

Jeg har jobbet i hotell- og restaurantbransjen stort sett hele livet og det har satt store preg på hvem jeg er som person. Jeg elsker å møte nye personligheter og har alltid vært interessert i andre kulturer. Så for meg var det et enkelt valg å ta imot studenter når vi først fikk muligheten. I vår familie har vi hatt studenter fra Tyskland, Brasil, Australia og Thailand.
Dette har gitt meg utrolig mye og jeg har lært om hvordan andre kulturer fungerer og at jeg har fått venner for livet i andre land og kontinenter.

Nicole 

Marketing Manager

Nicole 

Marketing Manager

Chanda

Inbound Student Coordinator

Chanda 

Inbound Student Coordinator

KONTAKT OSS