Vores elever
MØT ELEVENE
MØT ELEVENE

ELEVER SOM TRENGER VERTSFAMILIE

CARLOTTA, 16 ÅR, TYSKLAND

Germany Tyskland
Carlotta Tyskland

BAKGRUNN: Carlotta bor sammen med sine foreldre og lillesøster på 10 år i Nordrhein Westfalen. Besteforeldrene bor i nærheten og sammen har de fire høner.

TYPE: Hun liker veldig godt dyr, og kan bo på en gård og hjelpe til med dyrene, men hun vil ikke bo med giftige edderkopper eller slanger. Hun ønsker å vise tyske tradisjoner og matretter til vertsfamilien sin.

INTRESSER: Hun spiller tennis, og klarinett i et korps. lese bøker, matlaging, og gå fotturer, Hennes favorittfag er tysk, spansk, historie. Hun vurderer å bli tannlege.

MOTIVASJON: Hun liker å reise, og gleder seg til å bli kjent med et nytt land. Hun håper å få se nordlys, og å prøve å stå på ski.

ANNET: Hun skal gå VG1 studiespes.

ANKOMST: Programmet starter midten på august 2024, til skoleslutt juni 2025.

LENJA, 15 ÅR, TYSKLAND

Germany Tyskland
Lenja Tyskland
BAKGRUNN: Lenja bor annenhver uke hos sin mor, og hos sin far med sin kjæreste, i Hamburg. Hun går på en flerspråklig engelsk/tysk skole. 
 
TYPE: Hun beskrives som en utadvendt, kreativ, og omsorgsfull jente som liker å reise, og å få oppleve nye ting.  
 
INTERESSER: Hennes store lidenskap er å få utfolde seg kreativt gjennom å tegne, spille teater eller gjennom bilder og video. Hun har spilt trommer siden hun var 9 år, og er med i et band. Hun håper å kunne melde seg inn i noen musikk- eller teatergrupper på skolen/ eller på fritiden.
Hennes favorittfag på skolen er realfag, politikk, og gym.
 
MOTIVASJON: Lenja gleder seg til å få oppleve norsk hverdag i et helt skoleår, og å pushe seg selv utenfor komfortsonen.
 
ANNET: Hun skal gå VG1 studiespesialiserende, der hvor vertsfamilien bor. 
 
ANKOMST: Programmet starter midten av august 2024, til skoleslutt juni 2025.

HANNAH, 16 ÅR, TYSKLAND

Germany Tyskland
Hannah Tyskland

BAKGRUNN: Hannah bor sammen med sine foreldre og storesøster på 18 år i nord Tyskland.

TYPE: Hun beskrives som en aktiv person, som liker utendørsaktiviteter, og å prøve nye ting. Hun er ekstrovert og veldig empatisk som føler mye omsorg for de rundt seg.

INTRESSER: Hannah liker å holde seg aktiv ved å jogge, gå å trene, sykle, og svømme. Hun liker også rolige aktiviteter som å bake eller lese bok. Hennes favoritt fag er biologi, engelsk og matte.

MOTIVASJON: Hun reiste sammen med familien på cruise langs Norges kyst og syntes det var så vakkert at hun ønsker å lære mer om landet vårt.

ANNET: Hun skal gå VG1 studiespes.

ANKOMST: Programmet starter midten på august 2024 til slutten av desember 2024.

LINDA, 16 ÅR, TYSKLAND

Germany Tyskland
Linda Tyskland

BAKGRUNN: Linda bor sammen med sin mor og lillesøster på 12 år i en by i Nordrheim – Westfalen.

TYPE: Hun er en kreativ person som beskrives som hjelpsom, omsorgsfull og nysgjerrig. Hun er ekstrovert og liker å skravle med nye personer. Hun er redd for katter og hunder, men små dyr og kaniner går fint.

INTRESSER: Hun liker matlaging, gå fotturer, lese bøker og å trene. Hun liker veldig godt kreative hobby aktiviteter som å male og å tegne, og håper å kunne spille i teater stykker i Norge. Hun spiller også videospill og da gjerne The Sims 4. Hennes favorittfag på skolen er engelsk, religion og fransk. 

MOTIVASJON: Hun ønsker å oppleve norske tradisjoner og hverdagsliv.

ANNET: Hun skal gå VG1 studiespes.

ANKOMST: Programmet starter midten på august 2024, til slutten av desember 2024

ANIKA, 15 ÅR, TYSKLAND

Germany Tyskland
Anika Tyskland
BAKGRUNN: Anika bor sammen med sine foreldre, lillebror og to lillesøstre i Niedersachsen.
 
TYPE: Hun er en åpen, familiekjær, og vil gjerne lære og se nye perspektiver, ved å få oppleve en annen hverdag i Norge. Hun er vant til å hjelpe til hjemme og lager gjerne tyske retter til sin vertsfamilie.
 
INTERESSER: Hun liker teater og skuespill, lese og skrive egne bøker, og å høre på musikk. Hun er også speider, og liker å dra på campingturer eller gå fotturer i naturen. På fritiden liker hun også å gå på klatring, være ute og hesteridning. Hun ønsker å fortsette med teater og skuespill når hun blir voksen.
 
MOTIVASJON: Hun gleder seg til å møte nye mennesker, lære om kulturen, religionen, og om hverdagslivet i Norge. 
 
ANNET:  Hun skal gå VG1 studiespesialiserende, der hvor vertsfamilien bor.
 
ANKOMST: Programmet starter midten på august 2024, til skoleslutt juni 2025.

LUCIANO, 16 ÅR, MEXICO

Flag_of_Mexico.svg
Luciano Mexico
BAKGRUNN:  Luciano bor sammen med sin mor i en by utenfor Leon, mens hans far bor og jobber i Texas, USA.
 
TYPE: Han beskrives som en selvstendig, ansvarsfull og målrettet person. Han har tre hunder hjemme som han har reddet fra gaten, som han tar vare på.
 
INTERESSER: Luciano liker å trene på treningsstudio, gå på kino, spille videospill, spille basketball og fotball, og å lage mat. Hans favorittfag på skolen er samfunnsfag, biologi og engelsk. Når han blir stor ønsker han å studere til å bli psykiater. 
 
MOTIVASJON: Han gleder seg til å bli kjent med nye mennesker, få oppleve en ny hverdag og en ny kultur. Han vil lære så mye som mulig om Norge.
 
ANNET: Han skal gå VG1 studiespesialiserende, der hvor vertsfamilien bor.
 
ANKOMST: Programmet starter midten av august 2024, til skoleslutt juni 2025.

HELENA, 16 ÅR, TSJEKKIA

Tjekkiet flag
Helena Tsjekkia

BAKGRUNN: Helena bor sammen med sine foreldre og sin hund, i hovedstaden.

TYPE: Hun er en aktiv og sporty person som liker å lære seg nye hobbyer og aktiviteter. Hun har bedrevet med biathlon, svømming, turn, klatring og snowboard.

INTRESSER: Hun liker å lære nye språk, og har lært seg engelsk, tysk, italiensk, japansk og holder på å lærer norsk. Favorittfagene på skolen er kjemi og biologi. Hun liker også veldig godt å tegne, gå på museer, gallerier eller å gå fotturer med venner.

MOTIVASJON: Hun ønsker å komme til Norge for å prøve vintersport aktiviteter, og å gå fotturer i vakker natur.

ANNET: Hun skal gå VG2 studiespesialiserende, der hvor vertsfamilien bor.

ANKOMST: Programmet starter midten på august 2024, til slutten av desember 2024.

EMIL, 15 ÅR, TYSKLAND

Germany Tyskland

BAKGRUNN: Emil bor sammen med sine foreldre i Hamburg regionen. Han har to større søsken som begge studerer utenlands. Han har bodd i Sverige med familien sin i to år, og snakker litt svensk. 

TYPE: Han beskrives som veldig dispilinert, og ansvarsfull. Han er målrettet og hjelper til hjemme.

INTRESSER: Han liker å spille fotball og har spilt siden han var 4 år gammel. Han trener fem ganger i uken og det er hans lidenskap. Ifjor kom laget hans opp i Landesliga i Tyskalnd. Han spiller også fiolin og piano på fritiden og liker alle slags vintersport aktiviteter, spesielt ishockey.

MOTIVASJON: Han ønsker å lære seg norsk og å få oppleve norsk kultur. Han ønsker også å spille fotball, og kanskje også være med i et orkester.

ANNET: Han skal gå VG1 studiespesialiserende, der hvor vertsfamilien bor.

ANKOMST: Programmet starter midten på august 2024, varer til skoleslutt juni 2025.

MILAN, 16 ÅR, TYSKLAND

Germany Tyskland
BAKGRUNN: Milan bor sammen med sin mor, stefar og lillesøster på 10 år i Rheinland-Pfalz regionen.
 
TYPE: Han beskrives som sjenert i starten, men også som en utadvendt person når han blir bedre kjent med nye mennesker.
 
INTERESSER: Milan liker veldig godt å være ute i naturen, enten det er å gå en skogstur eller andre utendørsaktiviteter.
Etter skolen liker han å slappe av med videospill, eller å gå ut å møte venner. Hans favoritt hobby er å lære seg nye språk, og han er godt i gang med norsk kurs allerede. Når han blir stor ønsker han å studere medisin.
 
MOTIVASJON: Han liker veldig godt viking historie, og håper å kunne lære mer om de mens han er på utveksling.
 
ANNET: Milan skal gå på VG2, der hvor vertsfamilien bor.
 
ANKOMST: Programmet starter midten på august 2024, til slutten av desember 2024.

MAENA, 16 ÅR, FRANKRIKE

Frankrig
Maena Frankrike
BAKGRUNN: Maena bor sammen med sine foreldre og lillebror på 15 år i Bourgogne Franche-Comté regionen. Hun har også en storebror på 21 som studerer utenbys.
 
TYPE: Hun beskrives som en rolig jente, som liker en rolig tilværelse i hverdagen.
 
INTERESSER: Maena har en typisk skolehverdag hvor hun kommer hjem sent på ettermiddagen. Da liker hun å gjøre forskjellige hobbyer, slike som å tegne, og å hekle. Hun liker veldig godt å lese klassisk litteratur på kvelden, eller å bake gode desserter. Hun håper at vertsfamilien vil lære henne noen norske oppskrifter som hun kan ta med hjem. På fritiden i helger liker hun også å stå på ski, gå fotturer ute i naturen eller å gå på svømming.
 
MOTIVASJON: Hun har valgt å reise på utveksling til Norge for å lære seg norsk, og å prøve isbading.
 
ANNET: Han skal gå VG1 studiespesialiserende, der hvor vertsfamilien bor.
 
ANKOMST: Programmet starter midten av august 2024, til skoleslutt juni 2025.

Fant dere ikke den elev profilen dere søkte? La oss ta en prat om deres ønsker og interesser, så kontakter vi dere, når vi mottar en søknad som vi tror vil passe godt inn hos dere.

FLERE ELEVER PÅ VEI!​

Hos GO! Study Scandinavia mener vi, at matchingen mellom elev og familie er veldig viktig. Dere vet best hvem som passer inn i deres familie, og derfor er det også vertsfamilien som velger eleven. Fant dere ikke den elev profilen dere søkte? La oss ta en prat om deres ønsker og interesser, så kontakter vi dere, når vi mottar en søknad som vi tror vil passe godt inn hos dere.

HAR DU OG DIN FAMILIE LYST TIL Å VÆRE VERTSFAMILIE FOR EN KORTERE PERIODE?

 
Vi søker vertsfamilier som kan motta elever i opptil tre måneder, mens vi søker en fast vertsfamilie i samme område. Interessert? Da kan du gjerne kontakte oss!

KONTAKT OSS